Lerbergsgården verkar som ett vandrarhem dit alla är välkomna att bo. Många gäster, unga som gamla, ensamma eller hela familjer, till och med hela släkter och föreningar har insett hur bekvämt det är att bo på Lerbergsgården. Närheten till havet med bad, Kullaberg med sin natur och inte minst ett rimligt pris för boende har gjort att många gäster återkommer år efter år. Och du, här är öppet året runt.

Läget är för många gäster avgörande. På ett par minuters promenad är du nere vid havet och strax intill i den lilla småbåtshamnen med badbrygga längst ut på piren. Här är du välkommen att bo i en trivsam miljö, oavsett om det bara är för en natt eller längre tid.

Under perioden mitten maj – mitten augusti är här bemannat. Övrig tid enligt anvisning. Boendeformen är vandrarhem med självhushåll. Sänglinnen och handdukar tar du med dig själv, eller kan hyras mot avgift. Städning av rum gör gästen själv, men även detta kan beställas mot avgift.

På Lerbergsgården finns det 10 rum i huvudbyggnaden, 5 rum på verandan samt en stuga. Det finns rum med allt från 1 till 4 bäddar. I vissa rum kan man tillfälligt vid behov sätta in en extrasäng. Pris för boende är per bädd och inte per rum. Gäster kan bli förlagda i rum som har fler bäddar än antalet gäster utan att detta kostar något extra, såvida det inte är ett personligt önskemål. Här finns två särskilt populära rum, ett med egen toalett och ett med balkong och havsutsikt. Båda rummen har tre bäddar. Om man har särskilt önskemål att boka något av dessa rum under högsäsong får man även betala för eventuellt tom bädd.

Endast ett rum har egen toalett. I övrigt finns det toaletter på alla plan i huvudbyggnaden. Duschar finns på plan 1 samt i källarplanet där det även finns tillgång till bastu och tvättmaskin.

Kök finns på både plan 1 och 2. Här finns all köksutrustning som kan behövas och varje rum har tilldelning av skåp för torrvaror och plats i kylskåp. Det finns även begränsad tillgång till frys.

I huvudbyggnaden finns en matsal på varje plan. På plan 1 finns även ett gemensamhetsrum med TV. I källarplanet finns en gillestuga, även där med TV.

Fritt WiFi finns på anläggningen.

Parkering finns på både framsida och inne på gårdsplanen.

I den lugna och sköna trädgården kan man njuta och må gott när vädret tillåter. Här finns trädgårdsbord och stolar men också bänkbord. Vill man grilla, vilket många gör, så finns det både en fast grill och flyttbara grillar.

.